Scroll to top
Anno 2008 | Nocomment Hip-Hop Tánciskola

No Comment ―
Mit érdemes tudni rólunk?

Tánciskolánkat Ódor Dániel alapította 2008-ban és azóta is vezeti 10 tanár kollégájával együtt. Az ország 23 helyszínén oktatjuk tanítványainkat kezdő, középhaladó és haladó szinteken, különböző korcsoportokban. (Bővebb információ a TANFOLYAMOK menüpont alatt található!)

Az iskolai tanévhez hasonlóan a táncoktatás szeptembertől júniusig tart. Az állandó órák mellett hétvégi workshopok, a nyári szünetben „ottalvós” és „bejárós” táborokban várjuk a táncolni vágyókat. A tanév során nagyszabású Karácsonyi és Évzáró Gálával készülünk a szülőknek, hogy megmutassuk mennyit fejlődtünk a tanítványainkkal.

Tánciskolánk tagjai rendszeres fellépők televíziós műsorokban, táncos-, zenés gálákon, koncerteken és flashmobokon. Csapatunk részt vett a Csillag Születik, az X-faktor, a Got Talent és a Kismenők c. tehetségkutató műsorokban, a Nagy Duett zenés showműsor tánckarában és koreográfusi csapatában , valamint a Dancing with the Stars tánckarában. Rendszeres fellépők vagyunk fesztiválokon és díjátadókon, többek között a VOLT- Petőfi Zenei Díjátadókon és a Comet díjátadón.

Tánciskolánk nagyszabású munkái közt szerepel a Rapülők – Áj Lav Jú Megashow és koncertsorozat, a 2020-as Jazz+Az Arénashow, valamint , 2022-ben a Groupama Arénában megrendezére kerülő Irigy Hónaljmirigy nagykoncert , melynek rendezője Ódor Dániel, tánciskolánk vezetője volt, tánckara pedig a tánciskolánk tanárai és növendékei voltak. 2019-ben csapatunk meghívást kapott, így műsorunkkal bemutatkozhattunk Will Smith budapesti Születésnapi Show-ján is.

Csoportjaink 2008 óta számos versenyen bizonyították már technikai felkészültségüket, az IDO (International Dance Organization) által megrendezett versenyeken például felnőtt formáció kategóriában két Európa bajnoki II., egy III., valamint egy világbajnoki III. helyezést hoztunk el.

Magyarországon a Ritmuscsapatok Országos Bajnokságain, a Moderntánc Kupasorozaton, a Start Versenyeken, az ESDU-n, a Hip Hop International Hungary, a Dance Universum valamint a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség által szervezett kvalifikációs versenyeken rendszeres indulók. 2016-ban a Hip Hop International Hungary versenyén a tánciskolánk három csoportjának is sikerült elhoznia az aranyérmet, egy csoportunk pedig II. helyezést ért el.