Scroll to top
Anno 2008 | Nocomment Hip-Hop Tánciskola

Ódor Dániel

Tánciskolánk alapítója. Koreográfusként többször is megkapta a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség táncpedagógusi nívódíját, emellett többszörös érdemes sporttáncos. Többszörös Világ-, Európa- és Magyar bajnok. Az X-faktor és a Csillag Születik c. tehetségkutató műsorok, valamint a Nagy Duett 2., 3. és a Legenda c. showműsorok koreográfusa. A 2011-es Sziget fesztiválon Geszti Péter Gesztivál c. produkciójának koreográfusa és színpadi rendezője volt. A Hip Hop International Hungary 2016-ban megrendezett versenyén I. helyen végzett No Comment – PK Varsity csoport koreográfusa, valamint a szintén első helyezést elért No Comment – The Nation Megacrew koreográfusa és táncosa.

A 2017-es Rapülők “Áj Láv Jú”  Megashow rendezője és koreográfusa.2016-ban és 2017-ben a Volt Fesztivál, Petőfi zenei díjátadó és a Comet zenei díjátadó színpadi rendezője. Az operakedvelő közönségnek is bemutatkozhatott Wagner: A bolygó hollandi c. operájának koreográfusaként, ami idén újra megtekinthető lesz a MÜPA színpadán. Mindezek mellett oklevelet szerzett a Testnevelési Egyetem sportoktató szakán. Budapesten a XIII. kerületben oktatja tánciskolánk növendékeit.

Kontakt

Online üzenetküldés:

Ódor Dániel

Tánciskolánk alapítója. Koreográfusként többször is megkapta a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség táncpedagógusi nívódíját, emellett többszörös érdemes sporttáncos. Többszörös Világ-, Európa- és Magyar bajnok. Az X-faktor és a Csillag Születik c. tehetségkutató műsorok, valamint a Nagy Duett 2., 3. és a Legenda c. showműsorok koreográfusa. A 2011-es Sziget fesztiválon Geszti Péter Gesztivál c. produkciójának koreográfusa és színpadi rendezője volt.

A Hip Hop International Hungary 2016-ban megrendezett versenyén I. helyen végzett No Comment – PK Varsity csoport koreográfusa, valamint a szintén első helyezést elért No Comment – The Nation Megacrew koreográfusa és táncosa.

A 2017-es Rapülők “Áj Láv Jú”  Megashow rendezője és koreográfusa.2016-ban és 2017-ben a Volt Fesztivál, Petőfi zenei díjátadó és a Comet zenei díjátadó színpadi rendezője. Az operakedvelő közönségnek is bemutatkozhatott Wagner: A bolygó hollandi c. operájának koreográfusaként, ami idén újra megtekinthető lesz a MÜPA színpadán.

Mindezek mellett oklevelet szerzett a Testnevelési Egyetem sportoktató szakán. Budapesten a XIII. kerületben oktatja tánciskolánk növendékeit.

Kontakt

Online üzenetküldés: