No Comment

A 2007-es Csillag Születik című televíziós műsorból ismert Black Time Tánccsoport koreográfusa, Ódor Dániel, 2008-ban saját, független táncegyesületet alapított, a No Comment Hip-Hop Tánciskolát.

A csapat tanárai az ország közel 20 helyszínén oktatják a tanítványokat kezdő, középhaladó és haladó szinteken, különböző korcsoportokban. (Bővebb információ a TANFOLYAMOK menüpont alatt!)

Az iskolai tanévhez hasonlóan a táncoktatás szeptembertől júniusig tart. Az állandó órák mellett számos hétvégén workshopok, a nyári szünetben pedig tábor várja a táncolni vágyókat. A „tanév” során a Karácsonyi és az Évzáró Gálán mutathatják be a tanítványok, hogy mennyit fejlődtek az adott évben.

A No Comment táncosai rendszeres fellépők számos televíziós műsorban, táncos-, zenés gálán, koncerten és flashmobon. A csapat többek között tagja a Csillag Születik és X-faktor tehetségkutató műsorok, valamint a Nagy Duett és a Legenda zenés showműsorok tánckarának és koreográfusi gárdájának, valamint rendszeres fellépője a Viva Comet díjátadónak.

A No Comment Tánciskola csoportjai 2008 óta számos versenyen bizonyították már technikai felkészültségüket, az IDO (International Dance Organization) által megrendezett versenyeken például felnőtt formáció kategóriában két Európa bajnoki II., egy III., valamint egy világbajnoki III. helyezést hoztak már el. Magyarországon a Ritmuscsapatok Országos Bajnokságain, a Moderntánc Kupasorozaton, a Start Versenyeken, az ESDU-n, a Hip Hop International Hungary valamint a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség által szervezett kvalifikációs versenyeken rendszeres indulók.

Akár hobbiként, akár komolyan szeretne valaki foglalkozni a hip-hop tánccal, a No Comment Tánciskolában mindenki megtalálhatja a számára ideális utat! A csapat tanárai az idei évben is várnak mindenkit ÚJ HELYSZÍNEKEN és a már megszokott tanfolyamokon egyaránt!