Tanárok

ÓDOR DÁNIEL
dani

Tánciskolánk alapítója. Koreográfusként többször is megkapta a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség táncpedagógusi nívódíját, emellett többszörös érdemes sporttáncos. Többszörös Világ-, Európa- és Magyar bajnok. Táncosaival a Viva Comet és a Bravo Otto díjátadók rendszeres fellépője. Az X-faktor és a Csillag Születik c. tehetségkutató műsorok, valamint a Nagy Duett 2., 3. és a Legenda c. showműsorok koreográfusa. A 2011-es Sziget fesztiválon Geszti Péter Gesztivál c. produkciójának koreográfusa és színpadi rendezője volt. Mindezek mellett oklevelet szerzett a Testnevelési Egyetem sportoktató szakán. A Hip Hop International Hungary 2015-ben megrendezett versenyén I. helyen végzett No Comment – 46 Varsity csoport koreográfusa, valamint a II. helyezést elért és MDSSZ Magyar Bajnok No Comment – The Nation Megacrew koreográfusa és táncosa. Idén az operakedvelő közönségnek is bemutatkozhatott Wagner: A bolygó hollandi c. operájának koreográfusaként.

Budapesten a II. kerületben oktatja tánciskolánk növendékeit.

PÁLMAI KATALIN
katijpg

A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség nívódíjas sportpedagógusa és sporttáncosa. Európa-, világ- és többszörös magyar bajnok. Edzői tevékenysége során csapatai legjobb eredménye világbajnoki ezüstérem, emellett tanítványai többszörös Európa bajnoki cím tulajdonosai. A Hip Hop International Hungary 2016-ban megrendezett versenyén No Comment – Youth of the Nation nevű csapata Junior csoport kategóriában I. helyen, Rose nevű junior formációja Megaschool kategóriában II.helyen végzett, táncosként pedig tagja volt a I. helyezést elért The Nation Megacrew produkciónak. A Viva Comet és a Bravo Otto díjátadók rendszeres fellépője. Fontosabb munkái között szerepel Bereczki Zoltán nagykoncertje, a 2011-es Sziget fesztiválon Geszti Péter Gesztivál c. koncertje, valamint az X-faktor, a Csillag Születik, a Nagy Duett 2. és a Legenda c. műsorok, valamint Wagner: A bolygó hollandi c. operájának tánckara. 2016-ban a Kismenők című gyermek tehetségkutató műsor egyik koreográfusa volt, illetve a Volt fesztiválon megrendezésre kerülő Petőfi díjátadó gála tánckarának tagja. A Testnevelési Egyetem Továbbképző Intézetében sportedzői képesítést szerzett. Tizenhárom éve foglalkozik fiatalok oktatásával. Az alapítástól kezdve tánciskolánk tagja, Budapesten a III. kerületben és Dunakeszin oktatja iskolánk növendékeit.

IMECZ JUDIT
judit

A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség érdemes és nívódíjas sporttáncosa. Európa-, kétszeres Világ-, és többszörös Magyar Bajnok. A Hip Hop International Hungary 2015-ben megrendezett versenyén II. helyezést elért és MDSSZ Magyar Bajnok No Comment – The Nation Megacrew tagja. 2007-ben versenyzőként szerepelt a Csillag Születik tehetségkutató műsorban. A Nagy Duett 3. szériájának koreográfusi csapatának tagja, a Viva Comet díjátadók rendszeres fellépője. Fontosabb munkái között szerepel az X-faktor, a Csillag Születik és a Legenda c. műsorok tánckara, Bereczki Zoltán lemezbemutató koncertje, illetve a 2011-es Sziget fesztiválon Geszti Péter, Gesztivál produkciója. Mindezek mellett diplomát szerzett a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán, illetve a Testnevelési Egyetem sportoktató szakán. Az alapítástól kezdve tánciskolánk tagja,

Budapesten a III. kerületben oktatja iskolánk növendékeit.

LIBRECZ ÁKOS
akos

A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség érdemes sporttáncosa. Európa bajnoki második, világbajnoki harmadik helyezett, többszörös magyar bajnok. A 2016-os Hip Hop International Hungary győztes formációjának tagja. A Viva Comet és a Bravo Otto díjátadók rendszeres fellépője. Fontosabb munkái között szerepel Bereczki Zoltán nagykoncertje, az X-faktor és a Csillag Születik műsorok tánckara, illetve a 2011-es Sziget fesztiválon Geszti Péter Gesztivál produkciójának tagja. 2015-ben Wagner: A bolygó hollandi c. operájának táncosaként is színpadra állt. A Nagy Duett 2. és 3. szériájában, valamint a Kismenők címü gyermektehetségkutató müsorban koreográfusként is bemutatkozott. Mindezek mellett diplomát szerzett a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi karán, illetve a Testnevelési Egyetem sportoktató szakán. Az alapítástól kezdve iskolánk tagja, Gödöllőn, Cegléden, Vácon és Budapesten oktatja iskolánk növendékeit.

GRÓF ZSUZSANNA
zsuzsi02

A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség érdemes sporttáncosa. Kétszeres Európa bajnok második és többszörös magyar bajnok formáció kategóriában. A Hip Hop International Hungary 2015-ben megrendezett versenyén II. helyezést elért és MDSSZ Magyar Bajnok No Comment – The Nation Megacrew tagja. A Viva Comet és a Bravo Otto díjátadók fellépője. Tagja volt az X-faktor és a Csillag Születik tehetségkutatók tánckarának, illetve a 2011-es Sziget fesztiválon Geszti Péter Gesztivál produkciójában táncolt. 2013-ban a Nagy Duett 2 c. showműsorban koreográfusként és a tánckar tagjaként is feltűnt, valamint táncolt a Nagy Duett 3. szériájában és az M1-en futó Legenda c. produkcióban is. Mindezek mellett a Magyar Táncművészeti Főiskola táncos és próbavezető divattánc szakának hallgatója volt.

Csepelen, Kelenföldön, a II. kerületben és Kiskunmajsán oktatja iskolánk növendékeit.

PÁLI ISTVÁN
titu

2009 óta a No Comment Tánciskola növendéke, majd később táncosa. Felnőtt formáció kategóriában Európa bajnoki második helyezett. A Viva Comet és a Bravo Otto díjátadók rendszeres fellépője, 2011-es Sziget fesztiválon Geszti Péter Gesztivál produkciójának tagja. Fontosabb munkái közt szerepel az X-faktor, a Csillag Születik, a Legenda, valamint a Nagy Duett 3 tánckara. 2015-ben Wagner: A bolygó hollandi c. operájának táncosaként is színpadra állt. Mindezek mellett 2014-ben Tánc Instruktori képesítést szerzett a Fitness Akadémián. Budakeszin.

Hűvösvölgyben és Pátyon oktatja tánciskolánk növendékeit.

BALOG DOMINIK
dominik

2010 óta a No Comment Tánciskola növendéke, majd később táncosa. Korábban akrobatikus rock and roll kategóriában Európa- és Világbajnoki második helyezett, Világkupa győztes, hip-hop stílusban Magyar Bajnok. A Hungaroperett társulat tánckarának tagja. A Viva Comet és a Bravo Otto díjátadók rendszeres fellépője. 2015-ben Wagner: A bolygó hollandi c. operájának táncosaként is színpadra állt. Fontosabb munkái közt szerepel az X-faktor, a Csillag Születik, a Legenda, A Dal, valamint a Nagy Duett 2. és 3. szériájának tánckara.

Hatvanban, Egerben, Jászberényben és Gyöngyösön oktatja tánciskolánk növendékeit.

Klausz Nikolett
niki

2009 óta a No Comment Tánciskola növendéke, majd később táncosa. Felnőtt formáció kategóriában IDO Európa bajnoki második helyezett, valamint Fashion Dance versenyeken többszörös magyar bajnok. A Viva Comet és a Bravo Otto díjátadók rendszeres fellépője, a 2011-es Sziget fesztiválon Geszti Péter Gesztivál produkciójának tagja. Fontosabb munkái között szerepel az X-faktor, a Legenda, A Dal, a Nagy Duett 2. és 3. szériájának, valamint Wagner: A bolygó hollandi c. operájának tánckara. A No Comment – The Nation Megacrew tagja, mely 2015-ben I. helyezést ért el az MDSSZ Magyar Bajnokságán és II. helyezést a Hip Hop International Hungary versenyén.

Esztergomban és Szentendrén oktatja iskolánk növendékeit.

Henzsel Henriett
heni

2012 óta áll kapcsolatban a No Comment Tánciskolával. Az elmúlt években részt vett táborainkban, táncóráinkon, valamint workshopokon fejlesztette magát. Két évig a Fórum Debrecen Bevásárlóközpont divatheteinek és bemutatóinak koreográfusa volt, emellett táncos és animátor külföldön (Ausztria, Németország, Svájc, Olaszország). Nyíregyházán és környékén évek óta foglalkozik fiatalok táncoktatásával. Táncosként idén csatlakozott a No Comment csapatához, debütáló tánckari munkája Wagner: A bolygó hollandi c. operája volt.

Nyíregyházán és Debrecenben oktatja iskolánk növendékeit.

Pákay Péter
peti

2012 óta a No Comment Tánciskola növendéke, majd később táncosa. A No Comment – The Nation Megacrew tagja, mely 2016-ban a Hip Hop International Hungary versenyen 1.helyezést ért el. Többszörös magyar bajnok. Fontosabb munkái közt szerepel: a TV2 Nagy Duett 2, a Kismenők c. műsorok, 2015-ben Wagner: A bolygó hollandi c. operájának táncosaként is színpadra állt. Ezen évben Rákász Gergely orgonaművész #bachalley orgonakencertjein is fellépett. 2016-ban a VOLT fesztivál 0. napján, a Petőfi Zenei Díjátadó Gálán, továbbá a SZIGET fesztivál Nagyszínpadán is tánckari fellépő volt. Mindezek mellett a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán folytatja tanulmányait és statisztikát oktat, illetve 11 éves versenyzői múlt után felnőtt magyar válogatottként, 1. dan övfokozattal a Magyar Karate Szakszövetség bírói testületének tagja. Egerben oktatja tánciskolánk növendékeit.

Kardos Szilvia
szilvi

Több mint 10 éve foglalkozik gyermekek táncoktatásával. A ritmikus sportgimnasztika világában többször ért el kiemelkedő eredményt országos és területi bajnokságokon. A testnevelési egyetem továbbképző intézetében sportedzői képesítést szerzett. Főként óvodás és iskolás korosztály oktatásával foglalkozik. Három gyermek édesanyja. A No Comment csapatához 2010-ben csatlakozott. Galgamácsán, Acsán és Nógrádsápon oktatja a tánciskola növendékeit.