Hírek

HIP HOP INTERNATIONAL HUNGARY 2015, MDSSZ MAGYAR BAJNOKSÁG
HHIH

Visszatértünk! Kisebb kihagyás után az idei év során ismét rengeteg versenyen vettünk részt különböző csoportjainkkal. Nagyon büszkék vagyunk az elért eredményekre! Maximálisan úgy érezzük, jó úton haladunk!

Az egyik legnagyobb „visszatérésünk” a HHIH versenyén zajlott le, ahol 3 kategóriában, 3 induló csapatunkból kettő első helyen, egy pedig második helyen végzett: No Comment – Youth of the Nation Junior csapat I. hely, No Comment – 46 Varsity csapat I. hely, No Comment – The Nation Megacrew II. hely!

Nem sokkal a HHIH után pedig a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség Magyar Bajnokságán 3 kategóriában 3 aranyérmet szereztünk: felnőtt duó (Librecz Ákos-Balog Dominik), felnőtt kiscsoport (No Comment-46) és felnőtt formáció (No Comment-The Nation) kategóriában egyaránt I. helyen végeztek csapataink!

A további versenyeredményeket is hosszasan lehetne még sorolni, ezúton GRATULÁLUNK minden tanítványunknak a kitartó munkáért és az elért helyezésekért!

ÚJ TANÁROK, ÚJ HELYSZÍNEK, ÚJ TANFOLYAMOK
PceIdDjIyvgXhOd3cza4zzXRhuxD3AqrG4AZFt8OoP8,ACj42er97NelTgLqasCUrxDD-1Nmt1EDN0wsMeEs3dQ,BIXk8osBZ5vAbfLAy2OOGRxg_c_IejlaOTheh2t_SQI,aLp13Uqcewedn9dHVaTPJ3nVxVl7XF0FGQ3VeoUtb8g

A No Comment Tánciskola tanári gárdája ismét új tanárokkal bővül Szabó Ancsi, Klausz Niki és Henzsel Heni személyében! Mindhárman évek óta a No Comment fellépő gárdájának és versenycsoportjainak aktív tagjai. Izgatottan várják már első óráikat az új helyszíneken: Gödön, Budapesten a XVI. kerületben, Szentendrén, Esztergomban, Nyíregyházán és Debrecenben!

SUMMER CAMP 2015
V4J9MR80ZvIgTP7mzmHIkb_MIEIOwQEz7RMdren42jk,7XyzhgG4KYoHws3oGG4SFiyEnFDc2V0u8QKYteJ7lOU,kOhcEc0vPAp_K4dLOMemQp1VM1ztopjjlyTK9WfoKsg,qCn90kZXcBhybIspfDCmfZtbqh4v-70_ajnlGiQRHyY

Idén megrendezésre került VII. NYÁRI TÁNCTÁBORUNK!

A nagy meleg ellenére is nagyon aktívak voltak a táborozók, rengeteg táncórán vettek részt, melyeken nagyszerű koreográfiákat tanulhattak. Emellett strandolás és különböző esti programok (koncert, koktél party, játék…) tették változatossá a napokat.

Órarendünket idén is vendégtanárok színesítették: Csordás Gábor „Csocsó”, Jossa Bence, Böhm Attila és Horváth Anikó. Ezúton is köszönjük nekik a részvételt! J

A fantasztikus hangulatot jól tükrözi a 2015-ös TÁBORVIDEÓNK! Feltétlenül nézzétek meg! J

Mindenkit várunk szeretettel a következő nyári táborban! Információk hamarosan!

A BOLYGÓ HOLLANDI, BACHALLEY
ltHq2LaexxKWsnGWWRXwQUIwyPc1smcizW5sNUdN8aI

2015-ben több felkérés is érkezett hozzánk, melyek alkalmával komolyzenére kértek hip-hop koreográfiát. Az első meglepődés után sikerült megfelelni a kihívásoknak, így közreműködtünk a Müpában bemutatott Wagner: A bolygó hollandi c. operájának modern újraértelmezésében, valamint Rákász Gergely orgonaművész Bach életművének színpadra állításában is a Budapesti Nyári fesztiválon. Reméljük ezen produkciókkal is sikerült új megvilágításba helyezni a hip-hop tánc világát!

(Koreográfus Ódor Dániel, táncosok: Pálmai Katalin, Klausz Nikolett, Henzsel Henriett, Grestyák Szintia, Maruzs Lilian, Nagy Petra, Librecz Ákos, Páli István, Balog Dominik, Pákay Péter.)